En İyi Karavan Depolama İpuçları

Karavan sahibiyseniz ya da karavan tatilini seven biriyseniz depolamanın zorlu olduğunu bilirsiniz. Her karavan farklı olsa da depolama ve organizasyon çözümü ihtiyacı aynıdır. Bu sebeple, her şeyin yerini kolaylıkla bulmanız için hazırladığımız depolama tüyolarını her karavan türü için kullanabilirsiniz.

 

  • Banyo

Karavan banyoları çok küçük ve az depolama alanına sahip olduğu için düzenli tutması en zor alanlardan biridir ancak bir kaç basit numara ile bu sorunu ortadan kaldırabilir ve karavan tatilinize hız kesmeden devam edebilirsiniz.

 

  • Havlu Askıları

Her yere monte edilebilen yapışkanlı kancalar tam bir hayat kurtarıcı. Eşyalarınızı yerden uzak tutarken, dolap ve çekmecedeki alandan da tasarruf sağlar. Havlularınızı konumlandırmak için birebir.

 

  • Duvara Monte Sabunluk 

Karavan duşlarında, konutlarda bulunan depolama alanı bulunmaz. Bu sebeple duvara monteli bir sabunluk kullanmak işinizi çok kolaylaştıracaktır.

 

  • Mutfak

Karavanlarda düzenli tutması zor olan bir diğer alan da mutfaktır, özellikle de kiraladığınız karavanda çok fazla depolama alanınız yok ise…

 

  • Çekmece Organizatörü

Kiralık karavanlara da yerleştirebileceğiniz buu düzenleyiciler, dolap ve çekmece içlerindeki dağınıklığı engellemenin en kolay yolu. Duvara da monte edilebilir olmaları ile de işlevsel olarak kullanabilirsiniz.

 

  • Ambalaj Küpleri

Karavan tatilinizde giysilerinizin düzenli ve kompakt durması için bu yöntemi kullanabilirsiniz. Her aile üyesi için farklı renkte bir kip seti alarak seyahat boyunca herkesin giysileri karışmadan düzenli bir şekilde durabilir.

 

  • Duvarlar

Dikey düşünün! Dolaplara ve çekmecelere yerleştireceğiniz her şeyi duvara asarak kullanabilirsiniz. Böylece depolama alanlarınızı başka ihtiyaçlar için ayırma fırsatınız olacaktır. Seçeceğiniz kancaların eşyalarınızın düşmesini engelleyecek şekilde olduğundan emin olduktan sonra, geriye endişelenecek hiç bir şey kalmayacak.

 

Karşılaştırma

Listesi Boş