Ankara Karavan Kamp Noktaları

Hemen herkesin karavan ile özgürlüğün tadını doyasıya çıkarmak gibi bir hayali zaman zaman baş gösterir. Karavan kampı pek çok insan için hayal olsa da bazıları bu hayali gerçekleştirmeye devam ediyor. Üstelik ülkenin pek çok noktasında karavan kampı yapmak günümüzde çok daha kolay. Ankara karavan kamp noktaları ile başkentte karavan kampının tadını çıkarmanız mümkün. İşte dilediğiniz zaman keşfedebileceğiniz karavan kamp noktaları!

Güney Karavan Kamping

Şehirden çok uzaklaşmadan kır yaşamını ve huzuru deneyimlemek Güney Karavan Kamping ile hiç de zor değil! Ankara’nın Mamak sınırları içerisinde bulunan Güney Karavan Kamping kamp severleri doğa ile baş başa bırakmayı hedefliyor. Yeşilin tadına varacağınız noktada kedi, köpek, kuş ve tavuklarla da iç içe olabilirsiniz.
Şehirden çok uzaklaşmadan ama şehir gürültüsüne de maruz kalmadan köy yaşamını deneyimlemek isterseniz Güney Karavan tam size göre! Su ve elektrik problemleri yaşamayacağınız kamp alanında keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Yayla Mocamp Karavan Kamping

Kızılcahamam ile Bolu arasında bulunan Yayla Mocamp Karavan Kamping her türden kampçının tercih edebileceği bir kamp alanı. Yayla Mocamp, hem çadır kurmak isteyen hem de karavan kampını tercih edenler için tercih edilebilecek bir nokta. 
Temiz havaya ve doğaya doymak isteyenleri burada ufak bir göl manzarası da bekliyor. Günümüzde karavan ile tatil yapmak isteyenler cüzi miktardaki giriş ücretini ödeyerek Yayla Mocamp’ta konaklayabiliyor. Su ve elektrik ihtiyaçlarınızı da kamp alanı içerisinde karşılamanız mümkün. Kızılcahamam kamp alanları arasında tercih edebileceğiniz bir seçenek Yayla Mocamp Karavan Kamping!

Aluçdağı Tabiat Parkı

Çamlıdere kamp alanı seçenekleri arasında öne çıkan Aluçdağı Tabiat Parkı’nın en hareketli olduğu dönem Ağustos ayıdır. Bu ayda düzenlenen ve bir gelenek haline gelen Aluç Dağı Festivali ile alan cıvıl cıvıl bir enerjiye bürünüyor. İsterseniz ağustos ayında bu neşeli ortamı keşfedebilir veya dilediğiniz dönemde Aluçdağı Tabiat Parkı’nın güzelliklerini keşfedebilirsiniz. 
Aluçdağı Tabiat Parkı karavan kampı veya çadır kampı yapmak isteyen herkese tüm kamp imkanları sunmaktadır.

Ulaşan Otel Kamping

Ankara’nın Kapadokya yolu üzerinde bulunan Ulaşan Otel Kamping göl manzarası eşliğinde karavan kampı yapmak isteyenleri bekliyor. Yeşilliklerle göl manzarasının bulunduğu kamp alanında tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanız mümkün. Ankara karavan park denince sorunsuz ve keyifli vakit geçirebileceğiniz bir nokta olarak Ulaşan Otel Kamping seçeneğini akla getirebilirsiniz.

Kurumcu Göleti

Ankara’nın Kızılcahamam ilçe sınırlarında bulunan bu kamp alanı aslında bir tesis tarafından düzenlenmemiş değil. Ancak hafta sonu piknik yapmak ya da doğa yürüyüşü yapmak isteyenler Kurumcu Göleti’ni sık sık tercih ediyorlar. Kurumcu Göleti’nin sakin doğasında;

  • Çadır kurabilir,
  • Piknik yapabilir,
  • Doğa yürüyüşleri gerçekleştirebilir,
  • Sevdiklerinizle karavan ile veya özel aracınızla ulaşım sağlayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kurumcu Göleti güzel vakit geçireceğiniz anlar için sizleri bekliyor.

VannerZone ile Mutlu Tatiller!

Karşılaştırma

Listesi Boş