Karavanınızı Düzenlemek İçin En İyi 7 İpucu

Bavullarınız dolu, ancak kiralık karavanınıza bunları nasıl sığdıracaksınız? En iyi düzenleme sistemlerini ve yerden tasarruf sağlayan fikirleri öğrenmeye ne dersiniz?

Bir sonraki karavan tatilim için veya bir sonraki yolculuğumda yanıma ne almalıyım? Bu soru cevaplandığında, birçok gezgin, her şeyi yanlarına almak isterlerse, karavanda hareket edebilecekleri bir yer kalmayacağını fark ederler! Ancak basit bir yerleşim sistemiyle, eskisinden daha fazla eşyanızı karavana sığdırabiliriz. Size yerden tasarruf etmek ve her şeyi düzenli tutmak için en iyi 7 fikrimizi sunuyoruz, VANNERZONE ekibi bu işte usta! Böylece sadece daha fazlasını sığdırmakla kalmayacak, aynı zamanda aradığınız her şeyi daha hızlı bulacaksınız!
VANNERZONE'dan karavan kiralarken yanınıza ne alacağınızı bilmiyor musunuz? Bir sonraki yolculuğunuz için eşya listemize bakın ve listenizdeki hangi şeylerin gereksiz olduğunu düşünün.

Karavanınızı düzenli tutmak için en iyi 7 ipucumuz;

En basit yerleşim ipucu, daha az, daha çoktur!

Çukurlara ve sarsılmaya rağmen, bir karavan yerleştirme sisteminiz var ise her şey doğru yerde kalır.

Ekstra depolama için kullanılmayan alanları kullanın

Karavan mutfağı düzenleyin.

Karavan yerleşim sistemini dış alana genişletin.

Bir karavandaki arka eşya bölmesi için sınıflandırma sistemleri

Karavan çatı üstü depolama

Karavan için en basit yerleşim sistemi, daha az, daha çok!

Burada bir sonraki kiralık karavan seyahatiniz için kısa nihai paketleme listemizi bulacaksınız!

Yanınıza ne almalısınız?

Yanlış yoldan giderek alanınızdan tasarruf etmeyin, sonuçta, karavanınızda da rahat hissetmek istersiniz. Bu nedenle, geceleri kapı açıkken yıldızlara bakabilmeniz için sıcak bir battaniyeniz mutlaka olmalı. Geceyi açık havada geçirmek veya sadece güneşte bronzlaşmak istiyorsanız, bir hamak almayı düşünün. Tabii ki, hayatta kalmak için gerekli değiller, ancak karavanda özellikle rahat bir atmosfer için küçük bitkiler ve dekoratif ışıkları getirin, böylece hemen kendinizi evinizde hissedeceksiniz!

Tümseklere rağmen, bu karavan yerleşim sistemi ile her şey doğru yerde kalır

Karavanınız park halinde iken, dolaplarda her şey mükemmel bir şekilde düzenlenmiştir, ancak arabayı sürdüğünüzde her şey yuvarlanır, bardaklar ve tabaklar birbirine çarpar. Çalkantılı bir yolculuktan sonra dolapları tekrar açarsanız yükün yarısı size doğru gelecektir. Özellikle kırılabilecek yemek takımları için, dolapları açtığınızda her şeyin yerinde kalmasını sağlamak için değiştirilebilen özel dolap ek parçaları vardır.

Karavanda kendi yerleşim sisteminizi kurmanın kolay bir yolu için, ahşap paneller gibi hala evinizde bulunan malzemelerden yapılmış dolaplara ara çıtaları takabilirsiniz. Özel tabak tutucular, malzemelerinizin yolculuk sonunda tıkırdamadan ve çizilmeden kalmasını sağlar.

Bardakların birbirinden ayrılabileceği bir yerleşim sistemi olarak çekmeceler için saklama şeritleri ve çekmece bölücüler de bulunmaktadır. Ayrıca mutfak tavanına kanca şeritler takabilir ve bardak kulplarını belli bir mesafeye asabilirsiniz. Bu kancalar her hırdavatçıda bulunabilir, genellikle banyoda havlular için kullanılırlar.

Sabit ekleri olan veya olmayan gerilebilir ağlar, giysiler, cep telefonu kabloları, çocuk oyuncakları veya araçları için bol miktarda saklama alanı sunar. Her şey hızlı bir şekilde istiflenebilir ve sürüş sırasında kaymaz ve aynı zamanda karavanlar için en ucuz yerleşim sistemlerinden biridir.

 

Ekstra depolama için kullanılmayan alanları kullanın

Yaratıcı olun ve kullanılabilir alan aramaya başlayın! Örneğin sürücü ve yolcu koltuğunuzun altındaki kutuları daha küçük eşyalar için yerleşim sistemi olarak kullanabilirsiniz. Asılı organizatörler koltukların arkasına takılabilir ve oyunlar, kablolar, köpek tasmaları veya diğer küçük parçalar için mükemmel olan çeşitli küçük cepler sunar.

Jüt çuvallar, kutunun mümkün olmadığı, kullanılmayan alanları kullanmak için mükemmeldir. Bunlarda mayonuzu saklayabilirsiniz ve plaja gitmek isterseniz çantanız hızlı bir şekilde elinizin altında bulursunuz.

 

Karavan mutfağının düzenlenmesi

Kiralık karavan mutfağını düzenlemenin en iyi yolu yemeklerinizi planlamak ve ihtiyaçlarınızı stoklamak. Örneğin, bir haftada genellikle ne kadar kahve içtiğinizi yaklaşık olarak tahmin edin ve daha küçük miktarları doldurun. Özellikle sürdürülebilir bir yerleşim sistemi için eski, yıkanmış kavanozları kullanabilir ve içini deterjan veya baharatla doldurabilirsiniz.

Ayrıca su şişeleri kullanarak yerden tasarruf edebilir ve yol boyunca su istasyonlarında yeniden doldurabilirsiniz, bu da seyahat bütçenizden tasarruf etmenizi sağlar. Tüm yiyeceklerinizi evden getirmenize gerek yok, bu çok fazla yer kaplayacaktır. Ayrıca gezi rotasındaki yerel ürünleri keşfetmek ve yeni yemekler denemek çok daha eğlenceli! Bir kısmını dönerken eve bile götüreceksiniz.

 

Yerleşim sistemini karavandan dışarıya doğru genişletin

Birkaç yetişkin ve çocuğun olduğu bir kamp gezisinde, özellikle herkes en sevdiği oyuncakları ve kıyafetleri getirirse, sıkışıklık olabilir. Karavandaki en iyi yerleşim sistemi ile bile biraz sıkışıklık olabileceğinden, çocuklar için bir tente veya fazladan bir çadır getirin. Bu, herkes için ek alan ve daha fazla özgürlük sağlar.

 

Bir karavandaki arka eşya bölmesi için sınıflandırma sistemleri

Arka saklama bölmeleri bol miktarda saklama alanı sunar, ancak her zaman rayları, dolapları veya kutuları olmadığı için genellikle tam olarak kullanılmazlar. Paketleme listemizde de gördüğünüz gibi, bisikletinizi, kaykayınızı veya tekerlekli patenlerinizi karavandan uzaklaşmak için veya sadece eğlence için yanınıza alabilirsiniz. Bunlar oldukça hantal olduklarından, bir karavanın arka saklama bölmesine sığabilirler.Katlanır bisikletler bu noktada daha iyi bir alternatiftir.

Sürüş sırasında bisikletinizin devrilmemesini sağlamak için gergi kayışları ve sabitleme rayı ile kolayca bağlayabilirsiniz. Genellikle, kutular gibi ek yerleşim sistemleri için de yeterli alan vardır. Bir karavanın arka saklama bölmesi, kamp masası ve plaj sandalyeleri için de iyi bir yerdir.

 

Karavan çatı üstü depolama fikirleri

Bir karavanda sıklıkla kullanılmayan ekstra depolama alanı, karavanın çatısıdır. Bununla birlikte, birçok aracın belirli bir yüksekliği aşmasına izin verilmediğinden, her zaman minibüsünüze veya karavanınıza bu anlamda yükleme yapmanız mümkün olmaz. Hala uygun tavan boşluğunuz varsa, burası sörf tahtanız, kano veya portbagajınız için harika bir yerdir. Birden fazla gergi kayışı ve portbagajı olan sörf tahtalarını kolayca takabilirsiniz, ancak sürüş sırasında kaymamalarını sağlayın. Portbagajlar, yağmurluk veya tırmanma ekipmanları gibi her gün ihtiyaç duymadığınız birçok şeyi içlerine koyabilmeniz avantajını sunar.

Umarım, karavanınız için yada kiralık karavanınız için yeni depolama alanı fikirleri ve yerleşim sistemleri konusunda yardımcı olabilmişizdir. Yerleşim sistemleri, her şeyi güvenli bir şekilde varış noktasına getirmek ve karavanınızda iyi durumda kalmak için önemli bir unsurdur.

Mutlu kamplar, İyi yolculuklar

 

Karşılaştırma

Listesi Boş