İzmir Karavan Kamp Noktaları

Türkiye’nin batısında bulunan İzmir, doğal koyları ve güzel beldeleriyle her yıl binlerce turistin odak noktası. Siz de İzmir’de kamp macerası yaşamak isteyenlerden misiniz? O zaman İzmir karavan kamp noktaları ile ilgili bu içeriğimize bir göz atın. Kamp yapmayı sevenlerin tercih ettiği kamp alanlarını sizler için derledik.

Hipo Camp

Hipo Camp, İzmir Gümüldür’de bulunuyor. Çam ağaçlarıyla çevrili, denize nazır bu kamp alanı, huzur bulacağınız bir tesis. Karavan kamp alanları için oldukça elverişli olan bu tesis, 600 çadır ve karavan alabilir. Aynı zamanda 1500 kişiye de konaklama imkanı sağlar. Ayrıca yeterli sayıda WC, sıcak duş, çamaşır ve bulaşık yıkama alanına sahiptir. 
Kamp alanında uluslararası mavi bayrak ödüllü bir plaj, restoran, kafeterya ve küçük bir market var. Ek olarak 24 saat güvenlik, kiralık kasa ve telefon hizmeti de sunulur. Karavanla yapacağınız tatilinizde yakın çevreyi gezebilir, alışveriş de yapabilirsiniz. Ayrıca günlük ücretleri de son derece uygundur. Fiyatlar için tesisle hemen iletişime geçebilirsiniz.

Karagöl Orman Kampı

İzmir kamp alanları içinde bulunan Karagöl Orman Kampı, adını mitolojik Tantalos efsanesinden alır. Harika bir manzaraya sahip olan alan, Yamanlar Dağı’nda bulunuyor. Burada gerçekleştireceğiniz çadır veya karavan tatilinizde çam kokularıyla ve ördek sesleriyle huzur bulacaksınız. Ayrıca burada WC ve duş gibi birçok imkan var. Uygun ücretlerle tatilinizi gerçekleştirmek için tesise ulaşabilirsiniz.

Acar Camping

İzmir’in Foça ilçesinde bulunan Acar Camping karavan kamp yerleri içerisinde en iyi bölgelerden biri. Deniz kenarında olan bu alanda denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Tesis, çadır ve karavan tatili severlere WC, duş, Wi-Fi, market gibi birçok imkanı barındırıyor. Yaz kampı yapmak için fiyatları tesisi arayarak öğrenebilirsiniz. 

Teos Orman Kampı

Sakin ve huzurlu bir kamp tatili için Teos Orman Kampı’nı tercih edebilirsiniz. Burası, huzur dolu bir tatil geçirmenizi sağlayacak doğanın kollarında bir alana sahiptir. Son derece konforlu bir ortam sunan tesiste WC, soyunma kabini, elektrik gibi birçok imkan vardır. Tatiliniz için tesisle iletişime geçerek fiyat bilgisi alabilirsiniz. 

Kalemlik Orman Kampı

İzmir’in Özdere bölgesinde bulunan Kalemlik Orman Kampı, Kızılçam ve meşe ağaçlarının arasında bulunan bir yerde. Karavan kamp için oldukça uygun ve 200 çadır kapasitesine sahip. Eğer daha konforlu bir seçim yapmak isterseniz bungalov da kiralayabilirsiniz. Ayrıca burada WC, market, duş gibi birçok olanakta bulunuyor. Huzur dolu ve konforlu bir tatil için ideal bir yer. 
İzmir’in eşsiz doğal güzelliklerinin arasında huzur ve macera dolu karavan tatiliniz için birçok fırsat var. Bu kamp alanlarından dilediğinizi seçebilirsiniz. Ormanın içinde veya denize sıfır bir kamp tatili yapabilirsiniz. Yine İzmir’in doğal koylarını görebilir, geceleri yıldızları seyredebilirsiniz. Yazın yapmak istediğiniz tatil için hemen yerinizi ayırın ve tatiliniz için gün saymaya başlayın!

VannerZone ile Mutlu Tatiller!

 

Karşılaştırma

Listesi Boş